27 Kas 2017

24 Kasım Öğretmenler Günü Çelenk Sunma Töreni Gerçekleşti

24 Kasım öğretmenler günü olması nedeniyle Cumhuriyet meydanında çelenk sunma töreni gerçekleşti. Gerçekleşen törene, İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, Siyasi Parti Başkanları ve üyeleri , sivil toplum örgütleri, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler katılmıştır.

Atatürk büstüne çelenk sunumu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer tarafından gerçekleştirilmiştir. Çelenk sunumu sonrası, 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunmasıyla birlikte Cumhuriyet meydanındaki çelenk sunma töreni sona ermiştir.

Toplumların bilgili ve kültürlü nesiller olarak yetişmesinde öğretmenlerin önemine dikkat çeken Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, öğretmenlerin toplumların mimarı olduklarını belirterek “Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen öğretmenlerimiz, toplumsal geleceğimizin en büyük güvencesidir. Ülkemizin her noktasında, her kademesinde büyük bir özveri ile görev yapan öğretmenlerimiz, ulaşacağımız aydınlık yarınların mimarı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimle çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, toplum olarak onlara duymuş olduğumuz minnet borcunu ifade ederek başarı ve mutluluk dolu yarınlar diliyorum” diye ifade etti.