10 Kas 2017

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Çelenk Sunma Töreni İle Başladı

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79.yıl dönümünde, Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle anıldı.

Atatürk’ü anma ve çelenk sunma törenine Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, siyasi parti başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, daire müdürleri, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saat 09.00’da başlayan çelenk sunma töreninde, Atatürk büstü önüne ilk çelengi İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk sundu. Ardından Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, belediye adına çelenk sunumunu gerçekleştirdi. Çelenk sunumlarının ardından, saat 09.05’de çalan sirenlerle birlikte iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından okunan İstiklal marşı sonrasında, cumhuriyet meydanındaki anma töreni sona erdi.