Uyarı

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/akcbel/public_html/belediye/images/ ×

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/

CUMAYANI MERSİRE ALANI

İlçemizde bulunan Cuma yanı piknik ve mesire alanı, Akçakoca’nın 3 km güneybatısında , Göktepe köyü sınırlarındadır. Asırlık ulu çınar ağaçları ve yanı başındaki akarsuyuyla dinlence yeridir. Piknik ve mesire alanı olarak düzenlenen belge aynı zaman da Selçuklulardan kalma tarihi hamam kalıntısı , tarihi evliya camii ve Evliya Ahmet dede Türbesi ile de dikkat çekmektedir. Bölge doğa yürüyüşü, fotoğraf çekimi için uygun olup alabalık ve yöresel yemek isteyenler için restoranı bulunmaktadır.

{gallery}/gezilecekyerler/cumayanimesire-alani/{/gallery}